skip to Main Content

Siden finnes ikke For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Batteri

En solcelleløsning med batteri som lagringsenhed giver en mere komplet løsning. Du vil have flere muligheder for at kunne styre dit strømforbrug ved at optimere både lagring og forbrug. Dertil kommer, at der i fremtiden kommer mere effektive og brugervenlige forvaltningssystemer, hvor batterier vil kunne blive en central styringsenhed til at sænke og optimere dine energiudgifter. De data, som et sådant system vil basere sig på, vil kunne styre dit energiforbrug ud fra optimal brug i forhold til spidsbelastninger, vejr og prisudviklingen på elmarkedet. Det vil genkende dit brugsmønster og optimere alle styringsenheder med batterier som en central del af systemet.

Category: Batteri

Sun-Net bruger batterier fra leverandøren BYD (Build Your Dreams). Det er en af verdens største leverandører af litiumbatterier. BYD er kommet langt inden for lagring af elektricitet og leverer bl.a. til elbiler, elbusser, eltog, eltrucks osv. De har bl.a. leveret batterier til mange af elbusserne i Norge.

Category: Batteri

Batterier er en løsning til lagring af den strøm, du producerer. Strømmen kan lagres, når den ikke bruges, og i stedet for at sende overskudsstrømmen ud i elnettet, lagres den i batteriet. Når du bruger meget energi i hjemmet, kan du bruge strømmen fra det opladede batteri.

Category: Batteri

Load More

Back To Top

Vi benytter informasjonskapsler og scripts.

Vennligst aksepter bruk av informasjonskapsler og scripts. Vi lagrer ikke noe identifiserbar informasjon med mindre du enten kontakter oss eller bestiller prosjektering.