skip to Main Content

Siden finnes ikke For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Solboks

Solboks bestående af:

Præfabrikeret konstruktion

Præfabrikeret ballast

Præfabrikerede kabler

Paneler 310/315 Wp fra BYD

Inverter

Montering og elarbejde.

Solcellepanelernes produktgaranti er 10 år, med en effektgaranti på 80 % efter 25 år.

Category: Solboks

En installation tager ca. 1 dag, inkl. elektroarbejde.

Category: Solboks

Produktet transporteres og hejses op på taget.

Category: Solboks

Solcellepanelerne leveres af BYD (Build Your Dreams) – det samme selskab, som leverer vores batterier.

Category: Solboks

Pakkeprisen for solboksen omfatter 5 eller 10 solbokse. En solboks består af 4 solcellemoduler, konstruktion, der monteres på de 4 moduler, og ballast, der monteres i konstruktionen efter behov.

Category: Solboks

Solboksen er præfabrikeret, før den sendes til kunden. Præfabrikeringen består i, at 4 og 4 paneler samles i en monteringsanordning med ballast og kabeltilkoblinger mellem panelerne. Derefter pakkes solboksene i trækasser og transporteres til og hejses op på kundens tag. Installationen på taget udgør 10-20 % af den tid, en normal solcelleinstallation ville tage. Det eneste, der skal udføres på kundens tag, er koblinger mellem boksene og trækning af kabel til inverter og ind på eltavlen. Dette tager ca. 1 dag.

Category: Solboks

Solboksen monteres af en elektriker. Det er et højspændingssystem, og hele processen udføres af en elektriker.

Category: Solboks

Så længe manualer og monteringsanvisninger er fulgt, vil Sun-Net være ansvarlig i tilfælde af fejl i systemet. Eksterne årsager, såsom netværket i huset, forkert lægteafstand på taget osv., vil ikke være Sun-Nets fejl, og det vil i så tilfælde være dem, der har udført dette arbejde, som er ansvarlig for fejlen. Du får mere at vide om dette i købekontrakten og serviceaftalen.

Categories: Solboks, Solsten, Soltegl

Load More

Back To Top

Vi benytter informasjonskapsler og scripts.

Vennligst aksepter bruk av informasjonskapsler og scripts. Vi lagrer ikke noe identifiserbar informasjon med mindre du enten kontakter oss eller bestiller prosjektering.