skip to Main Content

Siden finnes ikke For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Solsten

Tagsten med solceller

Almindelige tagsten

Halvsten

Rygningssten

Rygningsskruebeslag

Rygningsbånd

Stormclips

Fuglespærring

Kabler

PV-booster

Inverter

Løft og transport

Sun-Net vurderer i projekteringsfasen, hvilke dele af taget der skal være dækket af soltegl. Det afhænger af, hvilken retning taget vender imod, samt eventuelle andre hindringer på taget.

Categories: Solsten, Soltegl

Så længe manualer og monteringsanvisninger er fulgt, vil Sun-Net være ansvarlig i tilfælde af fejl i systemet. Eksterne årsager, såsom netværket i huset, forkert lægteafstand på taget osv., vil ikke være Sun-Nets fejl, og det vil i så tilfælde være dem, der har udført dette arbejde, som er ansvarlig for fejlen. Du får mere at vide om dette i købekontrakten og serviceaftalen.

Categories: Solboks, Solsten, Soltegl

Solstenenes produktgaranti er 10 år, med en effektgaranti på 80 % efter 25 år.

Category: Solsten

Hvis der er en skorsten eller lignende, der skygger, vil vi så vidt muligt ikke lægge solsten i nærheden af den, eftersom der er mindre effekt i skygge. Solstenene er parallelforbundne og vil dermed ikke blive påvirket af skygge på lige linje som et serieforbundet solcelleanlæg. Hvis en solsten får skygge på sig, påvirker det ikke de andre solsten, produktionen vil være som før, med undtagelse af den ene solsten, der har skygge på sig.

Category: Solsten

Hver kabelkobling har en diode og en sikring. Begge disse udløses, hvis der går noget galt i systemet. Dermed vil det i tilfælde af fejl være særdeles brandsikkert. Der er desuden lavspændingsstrøm på taget. Spændingen er så lav, at man nærmest ikke påvirkes, hvis man får noget elektrisk mod kroppen.

Categories: Solsten, Soltegl

Hvis en solsten holder op med at virke på grund af skader, vil det ikke påvirke de andre solsten. Solsten er parallel- og ikke serieforbundne. Det betyder, at hver solsten er selvstændig og ikke påvirkes af de andre solsten, sådan som det er tilfældet ved serieforbundne systemer.

Category: Solsten

Solsten er en betontagsten. Der er solceller integreret i denne betontagsten. En solcelle er en meget tynd plade, lavet af materialet silicium, og måler ca. 10 x 10 cm (mono- eller multikrystallin silicium-solcelle). Foran og bag er der monteret kontaktbånd, der fordeler det sollys, som genereres i cellerne ud over panelet. Dette silicium er udvundet af kviksand, som dannes naturligt i jord. Solteglen er integreret med monokrystallin-solcellen.

Category: Solsten

Leverancen sker på samme måde, som Skarpnes leverer sine tagsten. De transporteres til byggepladsen og løftes op på taget. Læs mere i Skarpnes’ lægningsanvisninger.

Categories: Solsten, Soltegl

Hvert tilbud omfatte Solsten, almindelige flade betontagsten, halvsten, rygningssten, rygningsskruebeslag, rygningsbånd, stormclips, fuglespærring, kabler, PV-booster, inverter, løft og transport.

Category: Solsten

Kablet fra taget trækkes ned igennem taget til PV-boosteren. PV-boosteren skal være så tæt på taget som muligt. Derfra trækkes kablet til teknikrummet med inverteren. Kablet kobles til inverteren og til eltavlen.

Categories: Solsten, Soltegl

Siden finnes ikke For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ja, prosessen med å legge kabler, samt koble til solsteinen til kablene er ca. 8-10 timer ekstra arbeid. I tillegg er det en dags jobb for elektriker.

Category: Solsten

Siden finnes ikke For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ja, det legges ordinære takstein på steder hvor det er slike hindringer. Sun-Net tar hensyn til dette under prosjekteringen, dersom dette er oppgitt.

Categories: Solsten, Soltegl

Ja. Processen med at lægge kabler samt tilkoble solstenene til kablerne er ca. 8-10 timers ekstra arbejde. Der er desuden en dags arbejde for elektrikeren.

Category: Solsten

Ja, der lægges almindelige tagsten på de steder, hvor der er hindringer af denne slags. Sun-Net tager hensyn til dette under projekteringen, hvis det er oplyst.

Category: Solsten

Load More

Back To Top

Vi benytter informasjonskapsler og scripts.

Vennligst aksepter bruk av informasjonskapsler og scripts. Vi lagrer ikke noe identifiserbar informasjon med mindre du enten kontakter oss eller bestiller prosjektering.